Експрезидент РФ Медведєв запропонував повернути в країні смертну кару

Експрезидент РФ Медведєв запропонував повернути в країні смертну кару

Укрінформ
Заступник голови Ради Безпеки, експрезидент РФ Дмітрій Медведєв запропонував повернути в країні смертну кару після припинення членства Росії в Раді Європи і ПАРЄ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Медуза».

"Це (призупинення членства Росії в Раді Європи і ПАРЄ - ред.) ще й хороша можливість відновити низку важливих інститутів для запобігання особливо тяжких злочинів в країні. Типу смертної кари для найнебезпечніших злочинців", - написав сьогодні Медведєв у російській соціальній мережі.

Він також заявив, що те, що сталося – «непоганий привід, нарешті, грюкнути дверима і забути про ці безглузді богадільні (тобто, європейські організації - ред.) назавжди».

У Росії на смертну кару накладено мораторій. Заборона діє з 1997 року. Наразі єдиною країною в Європі і СНД, де офіційно застосовується смертна кара, є Білорусь.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Владімір Путін 24 лютого оголосив війну Україні. Вторгнення було здійснено, в тому числі, і з території Білорусі.

На всій території України введено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-