Британія збирається запровадити санкції проти Путіна й Лаврова

Британія збирається запровадити санкції проти Путіна й Лаврова

Укрінформ
Велика Британія незабаром запровадить санкції проти президента РФ Володимира Путіна й міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова.

Про це заявила речниця прем'єр-міністра Британії, передає Укрінформ із посиланням на The Mirror.

«Прем'єр-міністр закликав лідерів (НАТО – ред.) негайно вжити заходів щодо SWIFT, щоб завдати максимального болю президентові Путіну та його режиму. Велика Британія незабаром запровадить санкції проти президента Путіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова на додачу до пакету санкцій, про який Велика Британія оголосила вчора», - сказала речниця.

За її словами, прем'єр-міністр Борис Джонсон також сказав лідерам НАТО, що Путін бере участь у реваншистській місії, щоб змінити світовий порядок після холодної війни.

"Україна чинить сильний опір. Він (Джонсон - ред.), додав, що після цього акту (агресії - ред.) нормалізації відносин з Росією не може бути", - зауважила речниця.

Раніше міністри закордонних справ ЄС внесли президента РФ Володимира Путіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова до списку підсанкційних осіб.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об'єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-