Путін стане вигнанцем, і США попіклуються про це – Байден

Путін стане вигнанцем, і США попіклуються про це – Байден

Укрінформ
Росія буде відкинути на задвірки історії, а президент РФ Володимир Путін стане вигнанцем для міжнародної спільноти після розв’язання нової збройної агресії проти мирної Україні.

Про це заявив у четвер глава Білого дому Джо Байден під час прямого звернення до американців, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Агресія Путіна проти України в кінцевому рахунку дорого коштуватиме Росії – в економічному й стратегічному плані. Ми попіклуємося про це, Путін буде вигнанцем на міжнародній арені», - заявив Байден.

Він підкреслив, що історія розставить все по своїх місцях, і «абсолютно невиправдана» війна Путіна проти України суттєво послабить Росію.

«Свобода, демократія, людська гідність – це сили, набагато могутніші за страх і гніт. Їх не знищити таким тиранам, як Путін і його армія. Їх не можна стерти з сердець і сподівань людей будь-яким насильством та залякуванням. Вони виживають», - наголосив Байден.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден оголосив у четвер про новий пакет санкцій проти Росії через її вторгнення в Україну.

Фото: WP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-