США попередили своїх громадян про ризики терактів у Росії

США попередили своїх громадян про ризики терактів у Росії

Укрінформ
Посольство США в Росії опублікувало застереження для американців щодо ризиків терактів у великих містах РФ, а також "у районах підвищеної напруженості" вздовж кордону з Україною.

Як передає Укрінформ, відповідне застереження опубліковано на сайті посольства США в Росії.

"За повідомленнями ЗМІ, існує загроза атак на торгівельні центри, залізничні станції та в метро, ​​в інших місця скупчення людей у великих містах, включаючи Москву та Санкт-Петербург, а також у районах підвищеної напруженості вздовж російського кордону з Україною", - йдеться у повідомленні.

З огляду на це посольство США рекомендує американцям слідкувати за повідомленнями ЗМІ, уникати скупчень людей, бути пильними при відвідуванні туристичних об’єктів, мати план евакуації з Росії.

Читайте також: Байден провів засідання Ради нацбезпеки США: говорили про російську ескалацію

Як повідомляв Укрінформ, Сполучені Штати повідомили, що мають достовірні дані про підготовку Росією спецоперації "під чужим прапором" для створення приводу для військового вторгнення в Україну.

Постійний представник США при ОБСЄ Майкл Карпентер 18 лютого також заявив, що влада РФ планує сфабрикувати напад нібито українських військових на територію Росії або на ОРДЛО, щоб виправдати військові дії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-