Байден проведе засідання Ради нацбезпеки США щодо ситуації в Україні

Байден проведе засідання Ради нацбезпеки США щодо ситуації в Україні

Укрінформ
Президент США Джо Байден у неділю проведе засідання Ради національної безпеки щодо ситуації в Україні.

Про це повідомила речниця Білого дому Джен Псакі, передає Укрінформ.

«Президент Байден продовжує стежити за розвитком ситуації в Україні, і його команда національної безпеки регулярно інформує його про події на місцях. Вони підтвердили, що Росія може розпочати напад на Україну у будь-який момент», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в суботу вдень президент отримав оновлену інформацію про зустрічі, що відбулися в рамках Мюнхенській конференції з безпеки, віцепрезидента США Камали Гарріс з президентом України Володимиром Зеленським, головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн, Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, лідерами країн Балтії (прем'єр-міністром Естонії Каєю Каллас, президентом Латвії Егілсом Левітсом, президентом Литви Ґітанасом Науседою), канцлером Німеччини Олафом Шольцем, прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом та лідерами інших союзників і партнерів.

Читайте також: Байден каже, що Путін ухвалив рішення про вторгнення, але ще не пізно повернутися до переговорів

Як повідомлялося, у Мюнхені проходить конференція з безпеки. Однією з ключових тем для обговорення цього року є нарощування військових сил Росії вздовж кордонів України й наслідки цих дій для всієї системи європейської та євроатлантичної безпеки.

 Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-