Шторм «Юніс» залишив 100 тисяч людей без електрики у Британії

Шторм «Юніс» залишив 100 тисяч людей без електрики у Британії

Фото, відео
Укрінформ
Через наслідки атлантичного шторму «Юніс», який вирує у Британії та Ірландії, у п’ятницю залишилися знеструмленими десятки тисяч будинків, було скасовано багато авіарейсів, а також пошкоджено дах лондонського стадіону «O2».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Британська метеорологічна агенція попереджає про небезпечні наслідки шторму. Зазначається, що найбільше постраждав регіон Корнвел, а також узбережжя Вельсу, де понад 100 000 людей залишилися без електрики після пошкодження ліній електромереж.

Шторм «Юніс» у Великій Британії / Фото: PA MEDIA, Getty Images, ALAMY LIVE NEWS

У Лондоні ураганний вітер пошкодив дах стадіону «О2», де проходили масштабні концерти таких виконавців, як The Rolling Stones. Метеорологи відзначають, що швидкість вітру сягає 196 км на годину.

Через погодні умови скасовано більшість авіарейсів, а також залізничне сполучення та пороми, зокрема пором між Дувром та французьким портом Кале.

Читайте також: Над Польщею пронісся буревій, сотні тисяч людей залишились без світла

Зазначається, що востаннє "червоний" рівень штормового попередження був у листопаді 2021 року. Міністр надзвичайних ситуацій Деміан Гіндз заявив, що для усунення руйнівних наслідків шторму залучать військових.

Фото: РА, PA MEDIA, Getty Images, ALAMY LIVE NEWS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-