У  Північній Європі вирує шторм: загинули чотири людини

У Північній Європі вирує шторм: загинули чотири людини

Укрінформ
Через штормову погоду в Північній Європі загинули щонайменше чотири людини, тисячі будинків залишилися знеструмленими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

У Німеччині загинули двоє автомобілістів після того, як на їхні машині впали дерева. Ці інциденти відбулися у Бад Бевензені на південь від Гамбурга та у регіоні Гарц на південний схід від Берліна. Також двоє людей загинули у Польщі, в місті Краків, коли через ураганний вітер впав будівельний кран.

Окрім цього, у Німеччині трагічний інцидент ледь не стався на поромі через річку Ельбу. Сильні хвилі вибили шибки на поромі, внаслідок чого одна людина отримала травми.

У Чехії сотні тисяч людей тимчасово опинилися без електроенергії через падіння дерев на електромережі. Також знеструмленими опинилися тисячі будинків у Британії та Німеччині.

У Шотландії, частині Англії та в Нідерландах через обрив ліній електромереж та падіння дерев зупинили залізничне сполучення. У Британській метеорологічній агенції попереджають про небезпечний шторм «Дадлі». В Нідерландах аеропорт Щіпхол попередив мандрівників про скасування або перенесення авіарейсів через сильний вітер.

Читайте також: Ураган «Іленія» паралізував залізницю у Німеччині

Також скасували декілька авіарейсів у німецькій компанії Lufthansa. Окрім цього, німецька залізнична компанія Deutsche Bahn заявила про часткове припинення сполучення через пошкодження електромереж. У найбільш населеній федеральній землі ФРН, Північній Райн-Вестфалії, через погодні умови закрили навчальні заклади. Німецькі метеорологи заявляють, що подекуди швидкість вітру становить до 135 кілометрів на годину.

Як повідомляв Укрінформ, потужний ураган «Іленія», що пронісся над північними регіонами Німеччини в ніч на четвер, 17 лютого, паралізував рух залізничного транспорту в країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-