У Варшаві пікетуватимуть посольство РФ: «Скажи російським окупантам ні»

У Варшаві пікетуватимуть посольство РФ: «Скажи російським окупантам ні»

Укрінформ
У Варшаві біля посольства Росії у Польщі 20 лютого відбудеться акція “Скажи російським окупантам ні” проти агресивних дій Кремля щодо України.

Про це повідомляють організатори акції у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у протестному пікеті проти агресивних дій Росії. Під час пікету будуть передані вимоги співробітникам посольства РФ. Закликаємо приносити з собою білоруські, українські і польські прапори, а також плакати і банери”, - зазначають організатори.

Один зі співорганізаторів акції, журналіст Антон Косцов у своєму зверненні закликав білорусів: "Дорогі білоруси Варшави та інших польських міст! У цей непростий час ми ризикуємо втратити найдорожче — незалежність нашої країни. Непрошений гість зі сходу вже увійшов у наш дім... Мовчання може дуже дорого нам коштувати. Тому я, громадсько-політичний активіст Антон Косцов, запрошую вас взяти участь в акції проти російської окупації, що відбудеться в неділю, 20 лютого, о 12.00, у Варшаві, біля посольства РФ. Запрошую всіх. Живе Білорусь!".

Як підкреслюється, усі охочі матимуть змогу висловити свою позицію і донести свої думки (вільний мікрофон для всіх учасників).

Читайте також: У Берліні відбулася акція протесту проти війни в Україні

Під час акції заборонені російський прапор (триколор) та будь-яка радянська символіка.

Як зазначається, захід проводиться активістами з України, Білорусі, Росії. Очікується, що у ній можуть взяти участь більше сотні учасників.

Ініціаторами акції є білоруські та російські опозиційні активісти.

У найближчі дні у Варшаві та інших містах Польщі відбудеться багато акцій на підтримку України у зв’язку з посиленням російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-