У Канаді позашляховик протаранив натовп протестувальників проти карантинних обмежень

У Канаді позашляховик протаранив натовп протестувальників проти карантинних обмежень

Укрінформ
У Канаді автомобіль в'їхав у натовп протестувальників проти карантинних обмежень. Унаслідок інциденту четверо осіб отримали травми.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Sun.

За даними канадської поліції, 42-річний чоловік був заарештований після того, як у п'ятницю ввечері на швидкості в'їхав у натовп демонстрантів, що проводили акцію протесту неподалік будівлі законодавчого органу провінції Манітоба.

«Затриманому чоловіку висунули звинувачення у тому, що він наїхав на групу протестувальників», - повідомила поліція Вінніпегу в суботу.

Читайте також: Канада відправила до України літак з військовою допомогою та інструкторами

Поліція додала, що наразі незрозуміло, яким був мотив зловмисника.

Унаслідок інциденту було травмовано чотирьох чоловіків. Підозрюваного, який керував автомобілем Jeep Patriot, поліція переслідувала та затримала, коли той намагався втекти з місця події.

«(Автомобіль) рухався досить швидко, дивовижно, що ніхто не отримав серйозних травм», - сказав у суботу речник місцевої поліції Роб Карвер. Троє з поранених протестувальників не потребували суттєвої медичної допомоги, а четвертого відпустили після надання допомоги в лікарні.

Читайте також: Поліція Канади не виключає залучення армії до розгону COVID-протестів

Як повідомляє Fox News, чоловіка звинувачують у тому, що він наїхав на групу протестувальників, які брали участь в акції організованій об'єднанням Freedom Convoy, представники якого протестують проти запровадження карантинних обмежень та COVID-вакцинації в Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-