Австралія витратить на захист коал $50 мільйонів

Австралія витратить на захист коал $50 мільйонів

Укрінформ
Австралія протягом наступних чотирьох років витратить рекордні 50 мільйонів доларів з метою посилити захист коал та відновити популяцію тварин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті премʼєр-міністра Австралії.

Як зазначається, за ці кошти будуть відновлювати довкілля для коал, поліпшувати обізнаність населення про їх популяцію, проводити навчання з поводження та догляду за коалами, а також досліджувати здоровʼя тварин.

«Наші інвестиції у розмірі 50 мільйонів доларів підвищать захист коал шляхом відновлення середовища їх проживання, покращення нашого розуміння популяцій коал, підтримки зусиль з лікування та догляду за коалами та посилення досліджень здоров’я коал», – сказав прем’єр-міністр Скотт Моррісон.

Читайте також: В Австралії коал у дикій природі «пастиме» штучний інтелект

«Коали — одні з найулюбленіших та найвідоміших символів Австралії як тут, удома, так і в усьому світі, і ми прагнемо захистити їх для майбутніх поколінь», — додав австралійський премʼєр.

Як повідомлялося, природоохоронні групи закликали визнати коал видом, що знаходиться під загрозою зникнення в Австралії через зменшення їхньої популяції на дві третини за останні 20 років внаслідок посухи та лісових пожеж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-