У Греції снігопад заблокував понад тисячу машин

У Греції снігопад заблокував понад тисячу машин

Фото
Укрінформ
У Греції через потужний снігопад, спричинений штормом «Ельпіда», на національній автомагістралі Аттікі-Одос застрягли близько 1200 машин, понад 3500 осіб вдалося евакуювати.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ekathimerini із посиланням на офіційного представника уряду.

Рятувальники, включаючи армію, працювали всю ніч, щоб евакуювати тисячі людей, які застрягли у своїх автомобілях на афінському шосе після сильної снігової бурі, яка охопила Грецію в понеділок та спричинила транспортний хаос.

Коли температура вночі знизилася, солдати роздавали водіям їжу, воду та ковдри.

Частина Афін постраждала від відключень електроенергії, йдеться у повідомленні.

Крім того, через сильний снігопад в центральній Греції застряг потяг з 200 пасажирами. Під час рятувальної операції 15 пасажирів отримали поранення.

Читайте також: На Гаїті стався потужний землетрус

Зазначається, що державні служби, школи, непродовольчі магазини та банки в постраждалих районах, зокрема на острові Крит, будуть закриті у вівторок, оскільки очікується, що негода триватиме до середи.

Як повідомляв Укрінформ, через аномальні снігопади у Стамбулі закрили автовокзали, деякі в’їзди до міста, скоротили години роботи держустанов. Також у провінції Стамбул через снігопад заборонили рух автотранспорту, окрім громадського та службового, авіасполучення з аеропортами міста повністю або частково призупинено.

Фото: ЕРА, Time News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-