В Австралії зафіксували найбільшу кількість нових смертей за весь час пандемії

В Австралії зафіксували найбільшу кількість нових смертей за весь час пандемії

Укрінформ
У вівторок в Австралії зафіксували найбільшу кількість нових смертей за останню добу за весь час пандемії COVID-19, а також рекордну кількість шпиталізацій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Зокрема за понеділок від коронавірусу померли 77 осіб, що перевищує останній рекорд у 57 осіб, який зафіксували минулого тижня. Як повідомили чиновники, більшість померлих не були вакциновані.

Відтак австралійців закликають не зволікати і робити щеплення, у тому числі бустерною дозою, яка підвищує захист від Омікрону. Зазначається, що саме Омікрон є причиною більшості захворювань під час цієї хвилі в Австралії.

Читайте також: ЄС вилучив із «зеленого» списку для подорожей Аргентину, Австралію й Канаду

У Вікторії, одному з найбільших міст континенту, через переповнені лікарні було прийнято рішення скасувати усі не термінові операції та зосередитися на важких випадках COVID-19.

Зазначається, що у вівторок в Австралії повідомили про близько 73 000 нових випадків захворювань. Загалом за весь час пандемії захворіло 1,6 млн австралійців, з яких 1,3 млн – лише за останні два тижні. Загальна кількість померлих від COVID-19 становить 2 776 осіб.

Читайте також: В Австралії - найбільше випадків COVID-19 від початку пандемії

Як повідомляв Укрінформ, у світі, станом на ранок 18 січня, кількість хворих на COVID-19 становить 331 558 873.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-