Через Омікрон COVID-19 стане чимось на кшталт сезонного захворювання - Гейтс

Через Омікрон COVID-19 стане чимось на кшталт сезонного захворювання - Гейтс

Укрінформ
Американський мільярдер і філантроп Білл Гейтс заявив, що Омікрон змінить підхід до COVID-19, який відтепер стане чимось на кшталт сезонного захворювання.

Як передає Укрінформ, про це бізнесмен написав у Twitter.

«Щойно країни зіткнуться із хвилею Омікрону, це буде серйозний виклик для їхніх систем охорони здоров’я. Більшість випадків важкого перебігу хвороби будуть стосуватися невакцинованих. Та коли Омікрон пошириться всією країною, тоді всю решту року буде спостерігатися набагато менше захворювань, тож COVID-19 стане чимось на кшталт сезонної застуди», - написав Гейтс.

Також він додав під цим твітом, що не вважає імовірним появу іншого, заразнішого штаму, «хоча ми вже багато разів дивувалися під час цієї пандемії». Водночас він додав, що вважає, що Омікрон може стати причиною колективного імунітету вже наступного року. Окрім цього, Гейтс позначив голову ВООЗ Тедроса Гебреісуса та написав, що вдячний йому за «початок дискусії щодо того, як уникнути наступної пандемії».

Нагадаємо: Білл Гейтс є автором книги «Як відвернути кліматичну катастрофу», у якій розмірковує в тому числі про причини та наслідки пандемії COVID-19, щодо якої він неодноразово висловлювався публічно.

Як повідомляв Укрінформ, засновник компанії Microsoft і відомий філантроп Білл Гейтс започаткував масштабну програму щодо залучення коштів з усього світу для розвитку екологічно чистих технологій та зменшення негативного впливу на глобальний клімат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-