«Ми бачимо кінець»: ВООЗ дала прогноз ковід-пандемії

«Ми бачимо кінець»: ВООЗ дала прогноз ковід-пандемії

Укрінформ
Спеціальний посланець Всесвітньої організації охорони здоров'я з боротьби з пандемією COVID-19 доктор Девід Набарро заявив, що щонайменше впродовж наступних трьох місяців у світі триватиме складна ситуація у зв’язку з коронавірусом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Essex Live.

«Я побоююся, що ми рухаємося через марафон, але нині немає реального способу сказати, що ми вже у кінці. Ми бачимо кінець, але нас там ще немає», - сказав Набарро.

Він додав, що складна ситуація у світі у зв’язку з коронавірусом триватиме ще щонайменше впродовж наступних трьох місяців.

«Поведінка цього вірусу (COVID-19 – ред.) полягає в тому, що він накопичується, а потім різко зростає, а потім знову спадає, а потім знову зростає. І так приблизно кожні три-чотири місяці», - зазначив Набарро.

За його словами, можна відновити економіку в багатьох країнах, але владі потрібно добре планувати політику, коли відбуваються коронавірусні сплески.

Як повідомляв Укрінформ, у світі, станом на ранок 10 січня, кількість хворих на COVID-19 становить 307 892 951 особу. При цьому 259 581 783 особи одужали, 5 506 037 пацієнтів померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-