У Нідерландах роботодавці закликають владу скасувати локдаун

У Нідерландах роботодавці закликають владу скасувати локдаун

Укрінформ
Організації роботодавців у Нідерландах закликали владу скасувати суворі карантинні обмеження, запроваджені у зв'язку з поширенням Омікрон-штаму COVID-19.

Про це повідомляє NOS, передає Укрінформ.

Організації роботодавців VNO-NCW та MKB Nederland припускають, що локдаун був неминучим на початку грудня, коли почав ширитися новий штам коронавірусу. Але, за їхніми словами, "зараз ми знаємо більше про Омікрон”.

Окрім того, роботодавці наголошують, що більшість літніх людей, які належать до найуразливішої групи населення, вже отримали бустерну дозу вакцини проти COVID-19, тож у країні варто послабити заходи боротьби з розповсюдженням коронавірусу.

Варто зазначити, що нинішній локдаун діє до п’ятниці, і владі країни вже цього тижня доведеться вирішувати, що робити далі. 

Як повідомляв Укрінформ, жителі Нідерландів через суворий карантин масово їдуть на шопінг до Бельгії, а також "атакують" у сусідній країні кафе та ресторани.

Аби запобігти швидкому розповсюдженню Омікрон-штаму, влада Нідерландів розпорядилася до 14 січня закрити кафе, ресторани, розважальні центри, перукарні, салони краси та спортзали. Працюють лише супермаркети, аптеки та магазини з товарами першої потреби. Усі навчальні заклади також закриті. Громадян закликають працювати вдома та приймати не більше двох гостей на день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-