На кордоні Вірменії та Азербайджану поновилися обстріли, є загиблий та поранені

На кордоні Вірменії та Азербайджану поновилися обстріли, є загиблий та поранені

Укрінформ
На кордоні Вірменії та Азербайджану відновилися обстріли, внаслідок чого є один загиблий та троє поранених.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на міністерства оборони Азербайджану та Вірменії.

«Внаслідок провокації, скоєної збройними силами Вірменії у Кельбаджарському напрямку азербайджано-вірменського державного кордону опівдні 11 січня, загинув військовослужбовець надстрокової військової служби солдатів Назаров Аяз Азер оглу», - йдеться у заяві міноборони Азербайджану.

За інформацією відомства, дії противника заходами у відповідь були придушені.

Вірменська сторона у свою чергу повідомляє, що «підрозділи ЗС Азербайджану близько 15:15 відкрили вогонь по вірменських бойових позиціях, розташованих на ділянці Верін Шоржа Ґегаркунікської області», - пише Новини-Вірменія із посиланням на пресслужбу міністерства оборони Вірменії.

Станом на 18:30 пальба триває, йдеться у повідомленні. У міноборони Вірменії зазначили, що дані щодо втрат вірменської сторони уточнюються. На даний момент відомо про трьох поранених.

Як повідомляв Укрінформ, 13 листопада міноборони Азербайджану опублікувало заяву про поновлення обстрілів з боку Вірменії у Нагірному Карабасі.

У свою чергу в Єревані заявили, що азербайджанські військові стріляли у напрямку вірменських позицій.

Міністерство оборони Азербайджану повідомило про сім загиблих внаслідок військової операції з боку Вірменії на ділянках державного кордону.

Водночас Новини-Вірменія із посиланням на Міноборони країни повідомили про те, що вірменська сторона внаслідок бойових дій на кордоні з Азербайджаном має 1 вбитого, 13 полонених військовослужбовців. Також під час бойових дій було втрачено зв'язок ще з 24 військовослужбовцями, їхня доля наразі невідома.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-