Ексмузиканти гурту Nirvana відповіли на позов «хлопчика з обкладинки» їхнього альбому

Ексмузиканти гурту Nirvana відповіли на позов «хлопчика з обкладинки» їхнього альбому

Укрінформ
Юристи, які працюють від імені Nirvana, подали заяву про відхилення позову, поданого проти гурту Спенсером Елденом — чоловіком, фото якого у віці 4 місяців використали на обкладинці альбому Nevermind.

Про це передає Укрінформ із посиланням на The Guardian.

Вони стверджують, що у двох законодавчих актах, відповідно до яких Елден подає скаргу, є обмеження за часом, які роблять її недійсною, а твердження Елдена про те, що на фотографії зображено сексуальне насильство над дітьми, адвокати описують як «несерйозне».

«Коротке вивчення фотографії чи власна поведінка Елдена (не кажучи вже про присутність фотографії у будинках мільйонів американців, які, за теорією Елдена, винні у зберіганні дитячої порнографії), прояснює це», — йдеться у відповіді.

У своєму позові Елден вказує, що його поява на обкладинці Nevermind викликала у нього «крайній та постійний емоційний стрес із фізичними проявами», плюс втрату освіти, заробітної плати та «задоволення від життя».

Адвокати гурту ж наголошують, що Елден на грудях має татуювання зі словом Nevermind. Також раніше він з'явився на ток-шоу в комбінезоні, що імітує оголене тіло. Копії обкладинки альбому зі своїм автографом він виставляв на продаж на eBay, а також використовував популярність, щоб знайомитися з жінками.

Нагадаємо: позов проти спадкоємців фронтмена Nirvana Курта Кобейна, басиста Кріста Новоселича, барабанщиків Дейва Грола і Чеда Ченнінга, автора обкладинки Кірка Веддлі, дизайнера Роберта Фішера, а також звукозаписувальних компаній Universal, Geffen, Warner і MCA Спенсер Елден подав у серпні.

Він вимагає з кожного з відповідачів по 150 тисяч доларів компенсації за поширення приватних матеріалів «відверто сексуального характеру», а також примус до комерційних сексуальних дій у віці до 18 років, від яких учасники Nirvana та інші сторони продовжують отримувати гроші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-