У Баварії вантажівка врізалася у військовий конвой США

У Баварії вантажівка врізалася у військовий конвой США

Фото
Укрінформ
У Німецькій Баварії на федеральній трасі А3 в понеділок сталася масштабна аварія та пожежа за участю військових машин армії США та вантажівки, що перевозила тирсу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Bild.

Вантажівка врізалася в кілька військових машин, водій вантажівки загинув на місці.

Американський військовий конвой із 3 автомобілів стояв на резервній смузі між розв'язками, коли його протаранив тягач. За словами речника навчального центру командування підготовки 7 Армії США у Графенвері, «три американські машини їхали з Гоенфельса по автобану до Ґрафенвера. Оскільки вони опинилися відокремленими від транспортних засобів супроводу, чекали на узбіччі дороги. Там і сталася аварія. Усі три американські машини зазнали суттєвих пошкоджень. Нам пощастило: серед поранених немає американського персоналу. Восьмеро військовослужбовців направлені до госпіталю для профілактичних медичних оглядів».

Серед військової техніки були дві автоцистерни, які, як і тягач, згоріли одразу.

«У автомобілях армії США згоріло 2500 літрів авіапалива», - заявив виданню представник поліції. Там також зауважили, що стоянка на узбіччі без несправності авто не дозволена, очікування не є поважною причиною. «Згідно з каталогом штрафів, кожного, хто зупиниться на резервній смузі і спричинить аварію, очікує штраф у розмірі 195 євро і один бал у водійських правах», - зазначили в поліції.

Добровільні пожежні команди гасили полум’я спеціальною піною.

Автомагістраль A3 повністю заблокована в обох напрямках.

Поліція виходить з того, що стався нещасний випадок, а не навмисний наїзд.

Фото: vifogra

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-