Сицилійські священники вибачились за слова про вигаданого Санту, сказані дітям

Сицилійські священники вибачились за слова про вигаданого Санту, сказані дітям

Укрінформ
Римо-католицька єпархія на Сицилії вибачилася перед обуреними батьками після слів єпископа до групи дітей, що Санта-Клауса не існує. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АР.

У пості у Фейсбуці та у коментарях у п'ятницю єпархія комуни Ното наполягала на тому, що її єпископ Антоніо Стальяно не збирався розбивати мрії молоді за два тижні до Різдва.

Директор зі зв'язків із громадськістю єпархії преподобний Алессандро Паоліно сказав, що Стальяно намагався підкреслити справжнє значення Різдва та історію Святого Миколая, єпископа, який дарував подарунки бідним і зазнавав гонінь з боку римського імператора.

«Отже, Санта-Клаус – це ефективний образ, що передає важливість дарування, щедрості, обміну. Але коли цей образ втрачає сенс, ви бачите Санта-Клауса, який асоціюється зі споживанням, бажанням володіти, купувати, купувати та купувати ще, тоді ви повинні переоцінити його, надавши йому нового сенсу», – зазначив Паоліно.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, єпископ Стальяно на недавньому релігійному фестивалі сказав при натовпі дітей, що Санти не існує, а його червоний костюм створила компанія Coca-Cola для реклами.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-