Якщо немає «Дії»: коли з'являться інші способи отримати тисячу за вакцинацію

Якщо немає «Дії»: коли з'являться інші способи отримати тисячу за вакцинацію

Укрінформ
У Міністерстві цифрової трансформації України планують у третьому кварталі 2022 року запроваджувати інші способи оформлення заявки на виплату в розмірі 1000 грн за повну вакцинацію від COVID-19.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це розповів керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстислав Банік на брифінгу 9 грудня.

"У третьому кварталі 2022 року ми плануємо запровадити інші способи подачі заяви на отримання цієї 1000 гривень", - сказав Банік.

Він додав, що програма "єПідтримка", за якою передбачається виплата 1000 грн повністю вакцинованим від COVID-19 громадянам, триватиме і у 2022 році. І вже наступного року будуть відпрацьовані і запущені механізми оформлення цих виплат для тих громадян, які не мають застосунку "Дія".

Читайте також: Як отримати тисячу за COVID-вакцинаціюдетальна інструкція

Як повідомляв Укрінформ, програма "єПідтримка", ініційована Президентом України, стартує з 19 грудня і триватиме впродовж наступного року. В її рамках громадяни зможуть отримати від держави підтримку в розмірі 1 тис. грн.

За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або купити квитки для мандрівок усередині країни – на внутрішні авіа- та залізничні рейси, а також придбати книжки.

Читайте також: Тисяча для вакцинованих: у Зеленського пояснили, чому не буде виплат «живими» грошима

Участь у програмі зможуть узяти повнолітні громадяни, які пройшли повний курс вакцинації, що підтверджується відповідним сертифікатом у мобільному застосунку "Дія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-