Штати посилюють правила в'їзду на тлі пандемії

Штати посилюють правила в'їзду на тлі пандемії

Укрінформ
Починаючи з понеділка, 6 грудня, усі пасажири, які вилітають до Сполучених Штатів, повинні надавати негативний ПЛР-тест або тест на антиген на коронавірус, здійснений протягом 24 годин до відправлення (замість 72 годин, як вимагалося раніше).

Про це повідомляє TTG, передає Укрінформ.

Зміни фактично означають те, що тепер усі відвідувачі США – як вакциновані, так і невакциновані – повинні будуть мати негативний результат тесту на COVID-19, зроблений протягом одного дня до подорожі.

«З 6 грудня 2021 року: перед посадкою на рейс до США усі пасажири – незалежно від статусу вакцинації – повинні будуть надати негативний результат тесту на COVID-19, отриманий не пізніше ніж за день до поїздки», – підтвердили у Білому домі.

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на ранок 5 грудня зафіксували 265 714 100 випадків зараження коронавірусом. Зокрема, виявлено 5 264 413 смертей, одужали 239 409 047 осіб.

Раніше у ВООЗ заявили, що новий штам коронавірусу Омікрон становить дуже високий ризик для світу та може призвести до серйозних наслідків у деяких регіонах. У Європейському центрі з запобігання та контролю захворювань (ЄЦКЗ) вважають, що новий штам коронавірусу Омікрон може бути стійкішим до вакцин та швидше поширюватися.

Станом на 3 грудня Омікрон виявили вже у 38 країнах світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-