У Нідерландах мандрівники втекли з «карантинного» готелю, їх затримала поліція

У Нідерландах мандрівники втекли з «карантинного» готелю, їх затримала поліція

Укрінформ
У Нідерландах в аеропорту Схіпхол правоохоронці затримали чоловіка з Іспанії та жінку з Португалії, які втекли з готелю для мандрівників із Південної Африки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NOS.

“Правоохоронці затримали чоловіка з Іспанії та жінку з Португалії в аеропорту Схіпхол, які втекли з карантинного готелю. Вони збиралися летіти до Іспанії”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, щодо цих двох утікачів, які минулого тижня прибули з Південної Африки, наразі вирішується питання, де і як відбуватиметься їхній подальший карантин.

Наразі триває розслідування, як чоловіку та жінці вдалося втекти. Правоохоронці також мають визначитися з покаранням, адже порушення карантинних обмежень є злочином.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах вже у 13 мандрівників із Південної Африки виявили новий штам коронавірусу Omicron.

Тринадцять мандрівників, які прибули до аеропорту Схіпгол двома рейсами KLM з Південної Африки минулої п'ятниці, мають новий штам коронавірусу Omicron.

Національний інститут охорони здоров’я Нідерландів (RIVM) зазначає, що дослідження ще не завершено, і не виключено, що новий штам коронавірусу Omicron можуть виявити в інших зразках.

У п'ятницю 61 із 600 пасажирів двох рейсів з Південної Африки мали позитивний результат тесту на коронавірус.

Всі мандрівники з позитивним результатом тесту перебувають на ізоляції в готелі “Схіпгол” або вдома.

Протягом тижня з Південної Африки до Нідерландів повернулися близько 5 тисяч людей. Усіх їх також планують перевірити на новий штам коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-