У Нідерландах затримали ще кількох учасників COVID-заворушень

У Нідерландах затримали ще кількох учасників COVID-заворушень

Укрінформ
У нідерландському місті Гронінген правоохоронці затримали ще трьох учасників заворушень, у які переросли недавні акції протесту проти карантину.

Про це повідомляє NOS, передає Укрінформ.

“Майже через тиждень після заворушень у Гронінгені поліція затримала ще трьох підозрюваних: двох хлопців 15 і 16 років та 19-річну дівчину”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цю трійцю підозрюють у причетності до масових безладів, які спалахнули на минулих вихідних після акції протесту проти нових карантинних заходів.

Загалом у Нідерландах після антикарантинних акцій  було затримано понад 170 осіб. Міністр юстиції й безпеки Ферд Грапперхаус наголосив: щодо агресивних протестувальників буде застосовано правосуддя, і їм доведеться відповідати за заподіяні збитки.

Як повідомлялося, 19 листопада, демонстрація проти запровадження коронавірусних обмежень у Роттердамі переросла у масовий безлад. Щонайменше семеро людей дістали поранення, серед них правоохоронці та журналісти. Поліція була змушена застосувати зброю. Заворушення охопили й інші міста Нідерландів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-