Угорщина обмежить в‘їзд із семи країн Африки через новий штам COVID-19

Угорщина обмежить в‘їзд із семи країн Африки через новий штам COVID-19

Укрінформ
Угорщина запровадить обмеження для мандрівників з Ботсвани, Лесото, Свазіленду, Мозамбіку, Намібії, ПАР та Зімбабве, заявили в уряді країни у суботу після того, як у Південній Африці було виявлено новий штам коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Влада Угорщини заявила, що приєднується до заходів, які запроваджують органи влади ЄС щодо обмеження авіасполучення з країнами південної Африки.

У п'ятницю усі 27 країн-членів ЄС погодилися з необхідністю запровадити тимчасові обмеження на усі подорожі до ЄС з держав південної Африки через виникнення в регіоні нового штаму хвороби COVID-19.

Як повідомлялося, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) назвала новий штам коронавірусу, що походить з Африки, Omicron.

Британський міністр заявив, що новий штам коронавірусу, виявлений у Південній Африці, є найбільш небезпечним з усіх відомих.

26 листопада голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн оголосила, що ЄС має намір призупинити авіасполучення з країнами Південноафриканського регіону через виявлення нового небезпечного штаму коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-