Режим Лукашенка визнав «екстремістськими» телеграм-канал та всі соцмережі «Нашої Ніви»

Режим Лукашенка визнав «екстремістськими» телеграм-канал та всі соцмережі «Нашої Ніви»

Укрінформ
У Білорусі визнали «екстремістськими» телеграм-канал та всі соціальні мережі газети «Наша Ніва».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на телеграм-канал видання.

«У день 115-річчя «Нашої Ніви» телеграм-канал та соціальні мережі «НН» було визнано екстремістськими матеріалами», - йдеться у повідомленні.

Тим часом наголошується, що у республіканському списку екстремістських матеріалів, який веде Міністерство інформації республіки, інформація про це поки що не з'явилася.

Як повідомляв Укрінформ, у липні міністерство інформації Білорусі заявило про обмеження доступу до сайту видання "Наша Ніва" nn.by. Тоді ж головного редактора видання Єгора Мартиновича затримали, у нього вдома та у квартирах інших співробітників видання та в офісі провели обшуки.

Також під блокування раніше потрапили сайт Tut.by, телеканал «Белсат», а опозиційний Telegram-канал Nexta, інформаційна агенція "БелаПАН" та багато інших медіа було визнано екстремістськими.

У Білорусі у серпні 2020 року розпочалися протести проти фальсифікації результатів президентських виборів, на яких переможцем було оголошено Олександра Лукашенка. Влада жорстоко придушує виступи, проти опозиції застосовуються репресії. Більшість демократичних країн світу, зокрема Україна, не визнають легітимності режиму Лукашенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-