В Австрії - новий добовий максимум випадків COVID-19

В Австрії - новий добовий максимум випадків COVID-19

Укрінформ
Упродовж минулої доби в Австрії зафіксовано 14 416 випадків зараження коронавірусом, що є найбільшим таким показником у країні від початку пандемії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Попередній антирекорд був зафіксований в Австрії тижнем раніше, коли в країні за добу підтверджено інфікування близько 12 тис. осіб.

Згідно з даними австрійського МОЗ, у лікарнях перебуває понад 2,7 тис. хворих на COVID-19, з них 486 - у відділеннях інтенсивної терапії.

Від початку пандемії у майже 9-мільйонній Австрії коронавірус виявлено близько 1 млн випадків захворювання на COVID-19, від коронавірусу померло майже 12 тис. осіб.

Як повідомляв Укрінформ, з 15 листопада на всій території Австрії почали діяти обмеження для осіб, які ще не вакцинувалися проти COVID-19.

Нещеплені громадяни можуть залишати помешкання лише з певних причин, як-от робота та освіта, придбання основних товарів повсякденного життя, звернення по медичні послуги та вакцинація проти COVID-19, задоволення основних релігійних потреб, відпочинок на свіжому повітрі.

При цьому їм заборонено відвідувати всі заклади роздрібної торгівлі, за винятком продуктових магазинів. Вони також не зможуть піти в кіно, на концерт, у перукарню, спортивний зал чи в ресторан – відвідання цих закладів дозволено лише на підставі сертифікату про вакцинацію або медичної довідки про перенесення коронавірусного захворювання.

Обмеження, які діятимуть щонайменше до 24 листопада, не поширюються на дітей віком до 12 років і вагітних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-