Конгрес США ухвалив інфраструктурний законопроєкт на понад $1 трильйон

Конгрес США ухвалив інфраструктурний законопроєкт на понад $1 трильйон

Укрінформ
Палата представників США ухвалила масштабний законопроєкт на понад $1 трильйон для реалізації ініціативи Білого дому, спрямованої на покращення якості інфраструктури та відновлення національної економіки на тлі пандемії.

Голосування в нижній палаті Конгресу США відбулося в ніч проти суботи, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Масштабний проєкт закону підтримали 228 законодавців, проти висловилися 206. Причому, шість прогресивних демократів не підтримали ініціативи власної адміністрації, однак за документ висловилися 13 республіканців, що зрештою призвело до ухвалення ініціативи.

Цей документ уже був обговорений і прийнятий Сенатом у серпні нинішнього року. Таким чином, для набуття чинності закону йому не вистачає лише підпису президента США.

Читайте також: Члени Конгресу США закликали Байдена дати більше зброї Україні

Як повідомляв Укрінформ, ініціатива, висунута адміністрацією Байдена, передбачає інвестування в проєкти будівництва доріг, мостів, аеропортів, морських портів; посилення безпеки транспорту; розвиток транзитної інфраструктури; розгалуження залізниць; розширення мереж зарядки для електротранспорту; поступовий перехід на електроавтобуси тощо. Серед іншого, планується виділення близько $65 мільярдів на високошвидкісний інтернет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-