У Саудівській Аравії почнуть щеплювати від COVID-19 дітей 5-11 років

У Саудівській Аравії почнуть щеплювати від COVID-19 дітей 5-11 років

Укрінформ
Регуляторний орган Саудівської Аравії - Управління з контролю за продуктами та ліками (SFDA) - схвалив застосування вакцини від коронавірусу виробництва Pfizer для дітей у віці від 5 до 11 років.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The National.

Рішення «було засноване на даних, наданих компанією», зазначили у SFDA, зокрема, щодо дослідження ефективності медзасобу в цій віковій групі.

Королівство схвалило COVID-вакцину Pfizer для застосування дорослим у грудні 2020 року, а також схвалило ще три вакцини від коронавірусу у березні того ж року: Oxford-AstraZeneca, Moderna та Johnson & Johnson.

Після зменшення кількості випадків хвороби саудівська влада послабила заходи, запроваджені для стримування поширення коронавірусу, внаслідок пандемії якого в країні загинули майже 8 800 людей.

Люди, які отримали повний курс щеплення, більше не повинні носити маски або дотримуватися вимог щодо соціального дистанціювання.

Читайте також: У США вже 19 штатів судяться з Білим домом через обов’язкову вакцинацію

Наразі у Саудівській Аравії зареєстровано 548 760 підтверджених випадків COVID-19.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 3 листопада виявлено 248 283 347 випадків COVID-19, зокрема 5 028 603 летальних, одужали 224 990 340 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-