В Австрії фіксують зростання COVID-захворюваності

В Австрії фіксують зростання COVID-захворюваності

Укрінформ
Протягом минулої доби в Австрії зафіксовано 2242 нових випадків зараження коронавірусом, що майже на 200 випадків більше, ніж середній показник за минулий тиждень.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на APA.

"З суботи в Австрії було зареєстровано 2242 нових випадків захворювань коронавірусом, що вище середнього показника за останні сім днів (2081)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на ранок неділі в Австрії загалом нараховується 22 тис. 154 активних випадків інфікування коронавірусом, що на 685 більше, ніж добою раніше.

Протягом минулої доби в Австрії внаслідок COVID-19 померли шість людей, загалом за тиждень – 71 смерть. З початку пандемії коронавірусне захворювання забрало життя 11 176 осіб.

Наразі у лікарнях країни знаходяться 854 COVID-хворих, 217 з них – у відділеннях інтенсивної терапії.

Читайте також: У Росії четвертий день поспіль - найбільше випадків COVID-19 з початку пандемії

Реагуючи на зростання нових випадків захворювання на COVID-19, очільник австрійського МОЗ Вольфганг Мюкштайн закликав тих співгромадян, які ще не вакцинувалися, зробити щеплення, а тих, які вже мають повний захист – бути готовими зробити наступну дозу.

Як повідомлялося, станом на неділю, 17 жовтня, в Австрії понад 5,8 млн осіб отримали одну дозу вакцини від коронавірусу, що становить понад 65% населення країни. Повноцінний вакцинний захист від COVID-19 вже мають 5,5 млн осіб (майже 62% населення).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-