В AstraZeneca заявили, що їх «коктейль з антитіл» зменшує ускладнення від COVID-19

В AstraZeneca заявили, що їх «коктейль з антитіл» зменшує ускладнення від COVID-19

Укрінформ
У шведсько-британській компанії AstraZeneca заявили, що «коктейль з антитіл» AZD7442 може значно зменшити ускладнення у людей, які вже захворіли на коронавірус (COVID-19).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

«Раннє втручання з нашим «коктейлем з антитіл» може суттєво зменшити прогресування важкого перебігу хвороби (коронавірусу – ред.) з тривалим захистом у понад 6 місяців», - сказав виконавчий віцепрезидент Відділу розробки й досліджень препаратів компанії AstraZeneca Мене Пангалос.

У ході дослідження, яке провела AstraZeneca, препарат AZD7442 знизив ризик розвитку важкого перебігу COVID-19 або смерті на 50% у пацієнтів, які вже мали коронавірусні симптоми впродовж семи днів або менше.

Компанія планує обговорити ці дані з представниками органів охорони здоров’я.

Читайте також: ВООЗ рекомендує від коронавірусу коктейль з антитіл для «нетяжких» пацієнтів

Зазначається, що нині AstraZeneca також розробляє «медичний коктейль» як терапію для захисту людей, які не мають достатньо сильної імунної відповіді на вакцини від COVID-19.

Як повідомляв Укрінформ, в AstraZeneca заявили, що "коктейль з антитіл" AZD7442 виявився на 77% ефективним у запобіганні симптоматичному захворюванню на COVID-19 у людей з високим ризиком розвитку ускладнень від коронавірусу.

Фото: scanpix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-