У Німеччині створили плюшевого ведмедика «Меркель»

У Німеччині створили плюшевого ведмедика «Меркель»

Фото
Укрінформ
З нагоди завершення повноважень Ангели Меркель на посаді глави уряду ФРН німецька фірма з Кобурга випустила спеціальну партію плюшевих ведмедиків.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видання Stern.

Ведмедики висотою 40 сантиметрів нагадують канцлера: складені ромбом пальці, намисто, жакет і зачіска.

«Ми намагаємось відобразити в плюшевих ведмедиках моменти сучасної історії як вид мистецтва», - зазначив керуючий директор Мартін Герман. «Особисті ведмеді» - це традиція у понад 100-річному сімейному бізнесі фірми з Баварії: крім Обами та короля Людвіга, є копії колишнього канцлера Гельмута Шмідта та королеви Єлизавети II.

Плюшеві ведмедики «Меркель» коштуватимуть 189 євро. «Це не дитячі іграшки, це колекційні речі», - пояснив високу ціну Герман. Буде виготовлено загалом 500 штук - і одну з них, під цифрою 16, отримає власне канцлер, її передасть Меркель депутат Бундестагу по Кобурзькому виборчому округу. «16» символізує термін перебування Меркель на посаді.

Читайте також: Музей мадам Тюссо прибрав фігури принца Гаррі та Меган Маркл

Як повідомлялося, вибори до Бундестагу відбудуться рівно за тиждень, 26 вересня. Меркель майже 4 роки тому оголосила, що піде з великої політики після цих виборів і не буде більше претендувати на жодні посади.

Фото: dpa, teddy-fabrik.de/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-