Літак із польськими туристами через несправність двигуна і пожежу на борту сів в Ефіопії

Літак із польськими туристами через несправність двигуна і пожежу на борту сів в Ефіопії

Відео
Укрінформ
Літак авіакомпанії Enter Air, який здійснював чартерний рейс за маршрутом Момбаса (Кенія) - Варшава, через несправність двигуна і пожежу на борту повітряного судна аварійно приземлився в аеропорту Аддіс-Абеби (Ефіопія).

У літаку перебувало 167 осіб, ніхто з них не постраждав, передає Укрінформ із посиланням на TVN24.

За інформацією пасажирів літака, вогонь виник у хвості літака ще перед вильотом з Кенії. Однак після приборкання пожежі було вирішено, що літак може летіти. Після години польоту пілот повідомив про несправність одного з двигунів і потребу аварійної посадки, яку літак здійснив у Аддіс-Абебі.

Читайте також: У Тбілісі здійснив аварійну посадку пасажирський літак, що летів до Відня

Авіакомпанія Enter Air підтвердила факт аварійної посадки через проблеми з одним із двигунів, відзначивши, що аварійна посадка відбулася відповідно до чинних процедур. Авіакомпанія також підтвердила факт пожежі в багажному відділені літака в аеропорту вильоту, зауваживши, що попередній інцидент не мав стосунку до аварії двигуна літака під час польоту.

Читайте також: Канадський літак з пошкодженим двигуном аварійно приземлився у Мадриді

У МЗС Польщі повідомили, що всі польські туристи в Аддіс-Абебі перебувають у безпеці під опікою консула. Туристи змогли залишити територію аеропорту й очікують на інший літак, який має прибути до столиці Ефіопії в суботу ввечері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-