Макрон припустив пом'якшення правил щодо COVID-паспортів

Макрон припустив пом'якшення правил щодо COVID-паспортів

Укрінформ
Президент Франції Емманюель Макрон не виключає послаблення правил користування сертифікатами вакцинації у регіонах, де поліпшується епідемічна ситуація.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Connexion.

"Є департаменти, де ми йдемо до послаблення обмежень", - сказав Макрон, додавши, що Франція "на правильному шляху" до подолання спричиненою пандемією COVID-19 кризи у сфері охорони здоров'я.

Однак, зауважує видання, в адміністрації президента Франції уточнили, що подальші заходи будуть обговорюватись керівниками ключових міністерств на засіданні Ради оборони.

Читайте також: У Франції невакцинованих медпрацівників відсторонять від роботи

Чинний нині режим користування сертифікатами вакцинації у Франції було запроваджено до 15 листопада. На початку вересня Макрон заявив, що цей термін можуть продовжити.

Як повідомлялося, Франція в ході посилення боротьби з коронавірусом запровадила COVID-перепустки та обов’язкову вакцинацію медичних працівників.

Читайте також: Французи восьму суботу поспіль вийшли на COVID-протести

Такі кроки викликали протести по всій країні. Проте Макрон та його уряд наполягають, що це необхідно для захисту уразливих груп населення без запровадження нових карантинних обмежень.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-