У Тріполі вибухнула закладена «вагнерівцями» міна, поранені шестеро дітей

У Тріполі вибухнула закладена «вагнерівцями» міна, поранені шестеро дітей

Укрінформ
У результаті вибуху міни, закладеної найманцями російської ПВК "Вагнер" у Лівії, поранення отримали 8 членів однієї сім'ї, з них шестеро дітей.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інформаційне агентство «Анадолу».

«У результаті вибуху однієї з мін, закладених найманцями з російської ПВК «Вагнер» на території населених пунктів в Лівії, поранення отримали 8 членів однієї сім'ї», - сказав у коментарі турецькому інформагентству офіційний представник міністерства охорони здоров'я Лівії Відад Абу аль-Ніран.

За його словами, стан декого з поранених оцінюється як важкий, інші отримали поранення середньої тяжкості. Серед постраждалих шестеро дітей, трьом з них надають медичну допомогу у педіатричному відділенні, ще трьох переведено в інші відділення.

У пресцентрі штабу операції лівійської армії «Вулкан люті» повідомили, що вибух стався в будинку в регіоні аль-Хелла. У заяві пресцентру зазначається, що міна була однією з тих, які російські найманці ПВК "Вагнер" ​​заклали, воюючи за Халіфа Хафтара.

Читайте також: На планшеті найманця РФ в Лівії знайшли деталі операцій «вагнерівців» у кількох країнах - ЗМІ

Також повідомляється, що у неділю два представники військово-інженерного департаменту лівійської армії, який здійснює операції з розчищення від мін і залишків війни в регіоні, загинули від вибуху.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні минулого року представники воюючих сторін у Лівії підписали угоду “Про постійне припинення вогню”.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-