У Туреччині завершили розслідування загадкової смерті українки

У Туреччині завершили розслідування загадкової смерті українки

Укрінформ
У Туреччині правоохоронці закінчили розслідування смерті української моделі, яка була знайдена у себе вдома зі зв’язаними руками та мішком на голові. Слідство назвало причиною смерті самогубство.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на телеканал CNN Türk.

«Оцінивши всі докази, прокуратура ухвалила рішення про відмову від притягнення до кримінальної відповідальності, визнавши випадок самогубством», - йдеться у повідомленні.

Згідно з вироком, 25-річна українка Крістіна Новицька вчинила самогубство, імітувавши сцену з кінофільму 2003 року «Життя Девіда Гейла» з Кевіном Спейсі в головній ролі. За результатами розслідування також вказується, що неможливо визначити, хто міг спонукати або підбурити жінку до самогубства.

Читайте також: У МЗС підтвердили смерть українки на орендованій віллі у Туреччині

Як повідомляв Укрінформ, у січні цього року громадянку України 25-річну Христину Новіцьку, яка проживала у Бодрумі в провінції Мугла, знайшли мертвою на орендованій нею віллі. Сусіди та охоронці житлового комплексу, де проживала українка, розповіли, що вона жила одна. Із відеозаписів камер зовнішнього спостереження встановлено, що опівдні в четвер, 31 грудня, жінка замовляла їжу й більше не виходила. Розшукувати доньку почала мати, яка не могла до неї додзвонитися з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-