Пункти вакцинації в Кишиневі працюватимуть цілодобово

Пункти вакцинації в Кишиневі працюватимуть цілодобово

Укрінформ
Надзвичайна комісія громадського здоров'я Кишинева ухвалила рішення про те, що пункти вакцинації в молдовській столиці працюватимуть цілодобово, зокрема й у святкові та вихідні до 1 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє point.md.

Крім того, буде забезпечено за запитом переміщення мобільних вакцинаційних груп до доуніверситетських навчальних закладів для вакцинації співробітників системи.

Водночас комісія зберігає зобов'язання носити захисні маски у всіх закритих приміщеннях, в транспорті, на публічних багатолюдних заходах, навіть якщо перебуватимуть у відкритих просторах, на зустрічах одиничного характеру.

Читайте також: Кузін запевнив, що система охорони здоров’я готова до нової хвилі COVID-19

Масові зібрання проводитимуться з дотриманням не менше одного метра фізичної відстані. Маски мають покривати рот і ніс. Обов'язкова дезінфекція рук, із забезпеченням дезінфекційних засобів і препаратів на всіх державних та приватних підприємствах, установах і організаціях, зокрема у торговельних центрах, магазинах, кафе, ресторанах та інших структурах, які надають публічні послуги.

Раніше стало відомо, що в Кишиневі щеплення від COVID-19 робитимуть в автобусі та тролейбусі.

Читайте також: Молдова змінила правила в'їзду

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на 28 серпня зафіксували 216,224,351 випадок COVID-19, зокрема 4,499,191 летальний, одужали 193,208,547 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-