У Грузії повернули масковий режим на вулиці

У Грузії повернули масковий режим на вулиці

Коронавірус
Укрінформ
Влада Грузії заявила про те, що носіння маски на відкритому повітрі знову стає обов'язковим на тлі погіршення ситуації з коронавірусом у країні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Новости-Грузия.

«Рішенням (міжурядової Координаційної - ред.) ради додано нову регуляцію, що стосується обов'язкового носіння маски. Відсьогодні носіння маски у приміщенні і на відкритому повітрі є обов'язковим, що, як ми вважаємо, з урахуванням нинішньої епідемії, буде одним з найбільш важливих і ефективних засобів, що дозволяють нам ефективно подолати четверту хвилю поширення коронавірусу», - сказала міністр охорони здоров'я Катерина Тікарадзе.

Зазначається, що обов'язкове носіння масок на відкритих просторах у Грузії скасували з 22 червня. До останнього часу носити маски потрібно було тільки у громадському транспорті й у закритих приміщеннях.

Читайте також: В Грузії закінчуються лікарняні ліжка для людей з коронавірусом

Тиждень тому рада прийняла рішення зробити носіння маски обов'язковим у відкритому просторі, де збирається понад п'ять осіб.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 17 серпня, Національний центр з контролю захворювань Грузії заявив про 6 208 нових випадків COVID-19 за останню добу, що є рекордом з початку пандемії коронавірусу у країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-