У Туреччині потрапив у ДТП пасажирський автобус: 29 постраждалих

У Туреччині потрапив у ДТП пасажирський автобус: 29 постраждалих

Фото
Укрінформ
У провінції Кайсері в центральній частині Туреччини внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю пасажирського автобуса постраждали 29 людей.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN Türk.

«У районі Сариз провінції Кайсері 29 людей постраждали внаслідок аварії автобуса на ділянці дороги Кайсері-Кахраманмараш», - йдеться у повідомленні.

Постраждалих автомобілями швидкої допомоги доправили до місцевої лікарні в Пинарбаші. Декого з поранених, чий стан був важким, після надання першої медичної допомоги було доставлено санітарним вертольотом до центральної лікарні.

Пасажирами автобусу здебільшого були студенти курсу з вивчення Корану, які здійснювали подорож до Стамбула.

Читайте також: У ДТП на Прикарпатті двоє загинули, ще троє постраждали

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 8 серпня, в Туреччині сталося три масштабні ДТП, внаслідок яких загинули 29 осіб. У ДТП в Баликесірі, коли автобус Efe Tur, що рухався за маршрутом Зонгулдак-Ізмір, з'їхав з дороги під час маневру та перекинувся кілька разів, загинули 15 і постраждали 17 людей. Ще одна ДТП сталася на трасі Стамбул-Ізмір, коли пасажирський автобус врізався у причіп вантажівки: 6 людей загинули, 42 отримали травми. У результаті третьої ДТП за участю службового автобуса, що сталася у районі Кемальпаша в провінції Ізмір, загинули восьмеро, постраждали 13 осіб.

Крім того, 10 серпня у провінції Ушак на заході Туреччини внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю пасажирського автобуса постраждали 33 особи.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-