У Японії понад 100 урядових установ і компаній зазнали атаки хакерів – стався витік даних

У Японії понад 100 урядових установ і компаній зазнали атаки хакерів – стався витік даних

Укрінформ
Японська компанія Fujitsu виявила, що загалом у 129 японських урядових установ і компаній стався витік даних після того, як хакери отримали доступ до її програми обміну інформацією.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NHK.

У середу компанія Fujitsu оновила дані щодо несанкціонованого доступу до її програми ProjectWEB, яка широко використовується урядовими установами та бізнесом.

Серед урядових установ, які постраждали від витоку інформації, - секретаріат Кабінету міністрів, Міністерство закордонних справ і Міністерство національних земель, інфраструктури, транспорту та туризму.

Читайте також: Російські хакери «злили» у даркнет дані понад мільйона кредиток

Fujitsu повідомила, що викрадені дані містили інформацію про системи клієнтів, про матеріали, пов'язані з реалізацією проєктів, а також таку інформацію особистого характеру, як імена та адреси електронної пошти клієнтів. Однак, як заявляє компанія, не було виявлено фактів незаконного використання інформації та іншої шкоди.

Як повідомляв Укрінформ, невідомі хакери здійснили атаку на платформу Poly Network, скоївши крадіжку криптовалюти на 610 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-