Twitter заблокував депутатку Конгресу США за фейки про вакцини

Twitter заблокував депутатку Конгресу США за фейки про вакцини

Укрінформ
Twitter заблокував на сім днів депутатку Палати представників США від республіканців Марджорі Тейлор Грін за дезінформацію щодо вакцин від коронавірусу.

Про це передає Укрінформ з посиланням на New York Times.

Конгресвумен написала у своєму повідомленні, що Управління з контролю за продуктами і медпрепаратами (FDA) не повинне схвалювати вакцини проти коронавірусу, бо вони, як і маски, «не працюють». Мовляв, багато повідомлень свідчать про те, що зараження й поширення вірусу відбувається й серед вакцинованих осіб.

Twitter зазначив, що блокує депутатку вчетверте, і за правилами компанії її можуть назавжди позбавити доступу до мережі, якщо вона ще порушить політику щодо дезінформації про коронавірус. Останній раз її було заблоковано менш як місяць тому.

Твіт Грін був «маркований відповідно до положення «Про недостовірну інформацію» щодо COVID-19», сказав представник соцмережі. Акаунт перебувати в режимі тільки для читання протягом тижня через неодноразові порушення правил Twitter.

Читайте також: США не повернуться до локдауну, хоча невакцинованих чекають біль і страждання – радник Байдена

Раніше повідомлялося, що у США, близько 6 тис. щеплених осіб були госпіталізовані. Усього в країні вакциновано понад 165 млн осіб.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-