IKEA випустила свічки з ароматом шведських фрикадельок

IKEA випустила свічки з ароматом шведських фрикадельок

Фото
Укрінформ
Компанія IKEA, найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому, створила свічки Huvudroll з ароматом шведських фрикадельок, які подають в кафе і ресторанах IKEA Food.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє New York Post.

«Згадуючи про IKEA, багато покупців одразу уявляють смачні і доступні шведські фрикадельки. Немає іншого меблевого бренду з такою великою кількістю шанувальників. Тому ми подумали, що було б доречно створити щось несподіване до десятирічного ювілею програми IKEA Family в США. Те, що сподобається членам сім'ї мережі і суперфанатам фрикадельок», - розповів автор проєкту Шо Мацузака.

Зазначається, що свічки з цим ароматом випустили обмеженим тиражем.

Як повідомляв Укрінформ, у 2019 році американська мережа ресторанів фастфуду KFC представила у Великій Британії власну лінійку свічок, що мають аромат їхнього фірмового соусу.

Слід зауважити, що це вже не перша оригінальна ініціатива KFC, аби розширити межі сприйняття їхніх страв. У 2016 році у Новій Зеландії вийшла серія свічок з ароматом смаженої курки, а у 2017-му в Японії випустили бомбочки для ванни з таким самим запахом.

Також компанія вирішила задіяти і органи слуху своїх клієнтів, тому запустила сайт KFChill, на якому можна послухати, як смажиться м’ясо та клекотить на плиті соус.

Фото: nypost.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-