В Австрії заохочують вакцинуватись безкоштовним квитком на футбол

В Австрії заохочують вакцинуватись безкоштовним квитком на футбол

Укрінформ
У федеральній землі Нижня Австрія вирішили заохочувати жителів вакцинуватися від коронавірусу шляхом надання безплатного квитка на місцеві футбольні матчі та інші спортивні заходи.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ORF.

"Федеральна земля разом зі спортивними клубами розпочинає кампанію "Спорт та вакцинація". LASK та SV Ried, наприклад, пропонуватимуть безкоштовний вхід на свої ігри глядачам, якщо ті вакцинуються", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Євросоюзі вакцинували вже 60% дорослого населення

Так, нижньоавстрійський футбольний клуб SV Ried пропонує кожному, хто вакцинується протягом тижня перед грою з Admira, безплатний квиток на цю гру. Інший місцевий клуб LASK так само заохочує до щеплення, пропонуючи вільний вхід вакцинованим на гру з Hartberg.

Крім того, влада Нижньої Австрії пропонує тим, хто зробить щеплення, безплатний вхід на такі спортивні заходи, як змаганні з фістболу, велосипедний та тенісні турніри.

Читайте також: Мер Дніпра обіцяє вакцинованим містянам безкоштовний проїзд

З метою спрощення доступу населення до щеплення існуватиме можливість вакцинації без попередньої реєстрації. Також можна буде обирати вакцину, а щеплення робитимуть як на станціях вакцинації, так і у торговельних центрах.

Загалом в Австрії першу дозу вакцини від коронавірусу отримали вже майже 5,3 млн осіб, що становить 67% усього населення, яке може бути вакцинованим (старше 12 років). Повноцінний вакцинний захист мають понад 4,6 млн осіб (58,5% усіх, хто може бути вакцинований).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-