Папа Франциск підтримав спонтанну молитву земляків за хворих на COVID-19

Папа Франциск підтримав спонтанну молитву земляків за хворих на COVID-19

Укрінформ
Глава католицької церкви Папа Римський Франциск підтримав та благословив ініціативу земляків, які започаткували щоденну молитву на Розарії за хворих на COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на VaticanNews.

«Так тримати», – написав Папа Франциск представникам руху «Entretiempo» з Аргентини, які надіслали йому листа, розповідаючи про спонтанну ініціативу – щоденну молитву на вервиці за уражених коронавірусом», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Папа Франциск у недільній проповіді висловив підтримку постраждалим від повеней у Європі

Як розповів представник аргентинського руху «Entretiempo» Родріґес Фернандес Мадеро, cпонтанну ініціативу - спільно промовляти на вервиці молитву за друзів, які заразилися коронавірусом, єднаючись за допомогою засобів комунікації, зокрема, через платформу Zoom - започаткували 3 червня. Ряди «ініціаторів» швидко розрослися, а молитва відбувається щоденно.

У відповідь на ініціативу до Медеро вже наступного дня надійшов короткий лист від Папи: «Дорогий брате, дякую тобі за повідомлення електронною поштою. І дуже дякую за проказування Розарію. Тобі та всім друзям з Entretiempo надсилаю щирі вітання та моє благословення. Так тримати!».

Читайте також: Папа Франциск вперше з’явився на публіці після операції

«Це жест безмірної любові з його (Папи - ред.) боку, що він так швидко відповів нам, що зважаючи на всі свої обов’язки, він турбується і про цю частину Церкви, що в Буенос-Аресі» - зазначив Медеро.

Як повідомлялось, Папа Римський Франциск закликав до справедливого розподілу вакцин від коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-