Вибух на заводі в Німеччині: одна людина загинула, четверо зникли безвісти

Вибух на заводі в Німеччині: одна людина загинула, четверо зникли безвісти

Оновлено
Укрінформ
На хімічному заводі на заході Німеччини внаслідок вибуху одна людина загинула, 16 постраждали, ще четверо вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомив на брифінгу очільник пожежної охорони Леверкузена Германн Ґревен, передає власний кореспондент Укрінформу.

За його словами, четверо людей зазнали серйозних травм, їх доставили в лікарні. Ще 12 осіб отримали легкі травми.

Читайте також: У Німеччині стався вибух на хімзаводі, людей просять не відчиняти вікна

Повідомляється, що влада попереджає про небезпеку забруднення повітря у зв’язку з імовірним викидом шкідливих речовин у радіусі кількох десятків кілометрів. Жителів просять не виходити на вулиці та тримати зачиненими двері та вікна.

Попередження для населення про небезпеку забруднення повітря внаслідок вибуху на хімічному підприємстві на заході Німеччини залишатиметься дійсним у регіоні Леверкузена протягом декількох годин.

Для Кельна, який знаходиться за 17 км від Леверкузена, де сталася надзвичайна подія, загрози немає.

Якість повітря на місці вибуху та в радіусі кількох кілометрів перевірятимуть кілька днів. Зараз хмара, яка утворилася після вибуху, суттєво зменшилась.

Як повідомлялось, вибух на установці зі спалювання небезпечних відходів підприємства Chempark Currenta в Леверкузені стався вранці у вівторок, 27 липня. Слідство з’ясовує причину аварії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-