Канада назвала дату відкриття кордонів для іноземців

Канада назвала дату відкриття кордонів для іноземців

Укрінформ
Повністю вакциновані громадяни інших держав, у тому числі України, вже у вересні зможуть здійснювати поїздки до Канади з будь-якою метою.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявила міністр охорони здоров’я Канади Паті Хайду.

“З огляду на все більшу кількість вакцинованих та зменшення випадків інфікування у Канаді ми можемо безпечно розпочати відкривати кордони. Поступовий підхід до скасування обмежень дасть змогу нашим органам охорони здоров’я стежити за ситуацією з COVID-19 як усередині країни, так і закордоном”, - розповіла Хайду.

В уряді уточнили, що повністю вакциновані іноземці зможуть потрапити до Канади з туристичною метою вже з 7 вересня. Обовязкова умова: наявність негативного ПЛР-тесту на COVID-19, зробленого не раніше, ніж за три дні до цього.

Читайте також: Канада дозволить круїзним суднам входити у свої територіальні води

Для громадян і постійних мешканців США обмеження на поїздки до Канади будуть скасовані вже 9 серпня.

Слід зауважити, що Канада вважає повністю вакцинованими тільки тих людей, які зробили щеплення двома дозами вакцин Pfizer/BioNTech, AstraZeneca чи Moderna або однією дозою вакцини Janssen.

Читайте також: Вже більш ніж половина дорослих канадців отримали два щеплення від COVID-19

За останніми даними, на території Канади залишається 4616 активних випадків COVID-19. Від початку пандемії недуга забрала життя 26 499 канадців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-