Австралія депортує британську журналістку за порушення карантину

Австралія депортує британську журналістку за порушення карантину

Укрінформ
Влада Австралії вишле з країни британську журналістку ультраправих поглядів Кеті Гопкінс після її публічних зізнань у порушенні карантинного режиму.

Як передає Укрінформ із посиланням на Австралійську телерадіомовну корпорацію ABC, про це повідомила міністр внутрішніх справ країни Карен Ендрюс.

«Ми видворимо її з країни, як тільки зможемо це організувати, - сказала міністр. - Сподіваюся, це відбудеться найближчим часом».

Зазначається, що перебуваючи в готелі Сіднея на обов’язковому карантині, Гопкінс розмістила в інтернеті відео, де похвалилася, що порушувала встановлені обмеження. Зокрема, за словами журналістки, вона відчиняла двері людям, котрі доставляли їй їжу, при цьому була гола і без маски.

Австралія залишається закритою для іноземців, але Гопкінс отримала дозвіл на в’їзд для участі в реаліті-шоу.

Читайте також: Австралія запроваджує локальні локдауни через новий Delta-штам коронавірусу

Відео журналістки викликало обурення в країні, адже тисячі австралійців не можуть потрапити з закордону додому, оскільки минулого тижня уряд обмежив в'їзд, намагаючись стримати поширення штаму Delta.

Продюсери телешоу вже повідомили, що воно відбудеться без Гопкінс. Вони також «рішуче засудили її безвідповідальні й безглузді коментарі під час карантину».

Як додала глава МВС Австралії, візу журналістки було анульовано за одну ніч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-