Індонезія заборонить в'їзд невакцинованим іноземцям - ЗМІ

Індонезія заборонить в'їзд невакцинованим іноземцям - ЗМІ

Коронавірус
Укрінформ
Влада Індонезії має намір заборонити в'їзд до країни громадянам інших держав, які не пройшли вакцинацію проти коронавірусу.

Про це повідомляє Nikkei Asia з посиланням на робочу групу в уряді Індонезії, передає Укрінформ. 

Зазначається, що іноземці, які в’їжджають у країну, муситимуть показати сертифікат про щеплення проти коронавірусу та негативний ПЛР-тест. Далі вони повинні пройти восьмиденний карантин і впродовж цього часу здати ще два негативні ПЛР-тести. Тільки після цього їм дозволять залишитися в Індонезії.

Державні службовці та дипломати, а також особи, які відвідують країну в рамках домовленості про "коридор подорожей", звільняються від цієї процедури. Індонезія має двосторонні договори про "коридор подорожей" з Об’єднаними Арабськими Еміратами, Китаєм, Південною Кореєю та Сінгапуром.

Читайте також: В Індонезії лютує Delta: країна вводить жорсткий карантин через спалах коронавірусу

Невакциновані індонезійці, які повернулися на батьківщину, отримають щеплення після проходження такого самого карантину та негативного ПЛР-тесту, додає видання.

За даними Worldometer, в Індонезії з початку пандемії зафіксували понад 2,2 млн випадків COVID-19, з них – 60,5 тис. летальних, одужали понад 1,9 млн жителів країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-