У Нідерландах ураган завдав збитків на 37 мільйонів євро

У Нідерландах ураган завдав збитків на 37 мільйонів євро

Укрінформ
Через сильні зливи та потужний вітер найбільше постраждало нідерландське місто Леерсум. 

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS, шкода, завдана негодою одразу в кількох містах країни, оцінюється у приблизно 37 мільйонів євро.

“Нідерландська асоціація страховиків оцінює збитки, завдані ураганом минулого місяця, приблизно в 37 мільйонів євро. Потужний вітер та сильні зливи пройшли над частиною Нідерландів”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема зазначається, що найбільше постраждав Леерсум. У місті цілі будинки стали непридатними для життя. За оцінками, збиток становив 7,3 мільйона євро. У місті Хогевін через погану погоду було завдано збитків 3,9 мільйона євро, а в Бергені та Алкмарі - відповідно 2,5 та 2,2 мільйона євро. Більша частина була затребувана через страхування приватного житла, що близько 25 мільйонів євро. Також вимоги були пред'явлені щодо застрахованих автомобілів на 9 мільйонів євро.

Читайте також: Індію накрив іще один смертоносний циклон - хвилі завбільшки з автобус

А ще було завдано великої шкоди комунальному майну, теплицям, а також повалені дерева, понівечений громадський транспорт.

Варто зазначити, що, наприклад, у 2016 році після екстремальних погодних умов у Нідерландах надійшло понад 100 000 повідомлень про пошкодження, а збитки становили щонайменше 600 мільйонів євро.

Фото: NOS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-