Хакери з Anonymous оголосили війну Ілону Маску

Хакери з Anonymous оголосили війну Ілону Маску

Укрінформ
Група хакерів Anonymous оголосила війну власнику компаній Tesla та SpaceX Ілону Маску через його надмірний вплив на курс криптовалюти Біткоїн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

Анонімні хакери звинуватили Ілона Маска у надмірному впливі на курс криптовалют за допомогою дописів у мережі Твіттер та "зневазі до інвестицій" звичайних людей.

"Поки у працьовитих людей мрії руйнуються через ваші публічні істерики, Ви продовжуєте знущатися над ними. Ви можете вважати себе найрозумнішою людиною, але тепер ви зустріли гідного суперника. Ми Anonymous. Ми легіон. Чекайте нас", - йдеться у анонімній відеозаяві.

У повідомленні хакерів уточнюється, що в процесі інвестування завжди існує певний ризик, отже, інвесторам потрібно бути готовими до можливої ​​нестабільності, але повідомлення Ілона Маска свідчать про очевидну "зневагу до пересічних людей".

Як повідомлялося 4 червня, вартість найпопулярнішої криптовалюти Bitcoin впала на 7,4% після того, як гендиректор компаній Tesla й SpaceX Ілон Маск у Твіттері опублікував мем з натяком на «припинення відносин» з Bitcoin.

Читайте також: ФБР ідентифікувало російських хакерів, причетних до атаки на компанію JBS

17 травня вартість найпопулярнішої криптовалюти впала на майже 8% після того, як Маск у Твіттері припустив, що його компанія Tesla може продати свої залишки Bitcoin.

Bitcoin – найпопулярніша криптовалюта у світі, що становить найбільшу частку на цьому ринку. Це перша криптовалюта, представлена публічно, вона має найрозвиненішу інфраструктуру. Вважається, що саме Bitcoin є законодавцем тенденцій у світі криптовалюти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-