Байден розповів, коли може зустрітися з Путіним

Байден розповів, коли може зустрітися з Путіним

Укрінформ
Президент США Джо Байден підтвердив, що американська сторона працює над організацією можливої його зустрічі з президентом РФ в період європейського турне глави Білого дому, яке заплановане на першу половину червня.

Про це він сказав після промови в вівторок у Білому домі під час спілкування з журналістами, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Це моє сподівання та очікування, ми працюємо над цим», - відповів Байден на запитання, чи планує він зустрітися з президентом Путіним під час запланованого європейського турне, де він має, в тому числі, взяти участь у саміті G7.

Читайте також: Штати вчетверо збільшили ліміт на прийом біженців

При цьому, американський лідер не уточнив деталей.

Як повідомляв Укрінформ, минулого місяця Білий дім повідомив, що президент Байден запропонував російському лідеру провести зустріч влітку в Європі. Крім того, з офіційних повідомлень стало відомо, що президент США планує взяти участь у саміті G7 у Корнуолі (Велика Британія) 11-13 червня, де також заплановані його двосторонні зустрічі з лідерами країн G7. 14 червня Байден вирушить до Брюсселя (Бельгія), де візьме участь у саміті НАТО.

Фото: Andrew Harnik / Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-